Przeglądaj wg Autor "Buczek, Bronisław"
Teraz wyświetlane1 - 4 z 4
Wyników na stronę
Opcje sortowania
- Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Influence of α-tocopherol addition on physico-chemical properties of vegetable oil caused by UV-irradiation
Buczek, BronisławLeśniak, AgnieszkaChwiałkowski, Wojciech - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Modelling of used frying oil's quality by oxidised active carbon treatment
Chwiałkowski, WojciechBuczek, Bronisław - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Purification of used frying oil using oxidised active carbon relationship between temperaturę of treatment and proces efficiency
Chwiałkowski, WojciechBuczek, Bronisław - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Quality control of frying oil by physico-chemical and food oil monitor analysis
Buczek, BronisławLeśniak, Agnieszka