Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Lewandowicz, Grażyna"

Teraz wyświetlane1 - 4 z 4
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Application of oxidised starches as microelement carrier for food fortification

    Śmigielska, Hanna
    Lewandowicz, Grażyna
    Szcześniak, Ludwik
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Functional properties of starches modified by esterification fortified with cooper ions

    Śmigielska, Hanna
    Lewandowicz, Grażyna
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Rheological characteristics of low fat mayonnaises containing modified starches fortified with Cu(II) ions

    Śmigielska, Hanna
    Lewandowicz, Grażyna
    Lubiewski, Zbyszko
  • Rozdział w monografii
    image
    1995Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Tworzywa ekologiczne na bazie surowców skrobiowych

    Walkowski, Aleksander
    Lewandowicz, Grażyna

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie