Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Szlachta, Mirosława"

Teraz wyświetlane1 - 5 z 5
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Antioxidant capacity of fruit juices available on the Polish market

    Szlachta, Mirosława
    Samotyja, Urszula
    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Effect of health claims on consumers’ choice of fruit juice and yoghurt

    Szlachta, Mirosława
    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Food as a source of natural antioxidants: fruit juices

    Samotyja, Urszula
    Szlachta, Mirosława
  • Rozdział w monografii
    image
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Przesłanki rozwoju żywności funkcjonalnej

    Szlachta, Mirosława
  • Rozdział w monografii
    image
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Soki owocowe i piwo jako źródło związków o właściwościach przeciwutleniających

    Szlachta, Mirosława
    Samotyja, Urszula

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie