Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Zabrocki, Romuald"

Teraz wyświetlane1 - 3 z 3
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii
    2008Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Dostosowanie portfela produktów gastronomii polskiej do potrzeb i oczekiwań konsumentówi

    Zabrocki, Romuald
  • Rozdział w monografii
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Postawy konsumentów wobec idei rozwoju produktów regionalnych na globalnym rynku żywności

    Zabrocki, Romuald
  • Rozdział w monografii
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Zjawisko neofobii wobec nowych produktów żywnościowych wprowadzanych na rynek

    Dąbrowska, Agnieszka
    Babicz-Zielińska, Ewa
    Owczarek, Tomasz
    Zabrocki, Romuald

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie