Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "de Fronzo, Giovanni"

Teraz wyświetlane1 - 2 z 2
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    1999The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Quality and Hygiens jn Dairy Industry

    de Fronzo, Giovanni
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    1999The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Virgin Olive Oil Quality and Evaluation of Its Organoleptic Characteristics

    de Fronzo, Giovanni

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie