Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Żyngiel, Waldemar"

Teraz wyświetlane1 - 2 z 2
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Influence of freezing process and cooking methods on stability of nutritioranal components in new carrot varieties

    Platta, Anna
    Żyngiel, Waldemar
    Kolenda, Halina
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Quality of carrot juices preserved by high pressure processing

    Żyngiel, Waldemar
    Platta, Anna
    Kolenda, Halina

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie