Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Pawlak-Lemańska, Katarzyna"

Teraz wyświetlane1 - 4 z 4
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing House

    Antioxidant activity of commercial vegetable juices

    Pawlak-Lemańska, Katarzyna
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Blanching and freezing of broccoli: The effect on the content of antioxidant compounds

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Chmielewski, Jarosław
    Pawlak-Lemańska, Katarzyna
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Domestic processing of broccoli (Brassica oleracea): the effect on polyphenol and vitamin c contents, and antioxidant activity

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Pawlak-Lemańska, Katarzyna
    Borkowski, Tomasz
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Objective method of coffee differentation using electronic nose

    Chmielewski, Jarosław
    Bannink, Loeke
    Pawlak-Lemańska, Katarzyna

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie