Przeglądaj wg Autor "Pawlak-Lemańska, Katarzyna"
Teraz wyświetlane1 - 4 z 4
Wyników na stronę
Opcje sortowania
- Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Antioxidant activity of commercial vegetable juices
Pawlak-Lemańska, KatarzynaTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Blanching and freezing of broccoli: The effect on the content of antioxidant compounds
Gliszczyńska-Świgło, AnnaChmielewski, JarosławPawlak-Lemańska, KatarzynaTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Domestic processing of broccoli (Brassica oleracea): the effect on polyphenol and vitamin c contents, and antioxidant activity
Gliszczyńska-Świgło, AnnaPawlak-Lemańska, KatarzynaBorkowski, TomaszTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Objective method of coffee differentation using electronic nose
Chmielewski, JarosławBannink, LoekePawlak-Lemańska, Katarzyna