Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Samotyja, Urszula"

Teraz wyświetlane1 - 10 z 10
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Antioxidant capacity of fruit juices available on the Polish market

    Szlachta, Mirosława
    Samotyja, Urszula
    Małecka, Maria
  • Monografia
    2020Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniuclosedaccessclosedaccess

    Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów

    Samotyja, Urszula
    Sielicka, Maria
    Klimczak, Inga
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Current approach towards the role and dietary sources of polyunsaturated fatty acids

    Samotyja, Urszula
    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Food as a source of natural antioxidants: fruit juices

    Samotyja, Urszula
    Szlachta, Mirosława
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Influence of fatty acids profile on oxidative stability of lipids

    Samotyja, Urszula
    Małecka, Maria
    Rudzińska, Magdalena
  • Redakcja monografii
    2022Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniuclosedaccessclosedaccess

    Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia

    Małecka, Maria
    Samotyja, Urszula
  • Rozdział w monografii
    image
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Soki owocowe i piwo jako źródło związków o właściwościach przeciwutleniających

    Szlachta, Mirosława
    Samotyja, Urszula
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Stabilization of soybean oil triacylglycerols with black-currant seeds and rosemary extracts

    Samotyja, Urszula
    Małecka, Maria
    Kuboszek, Aleksandra
  • Rozdział w monografii
    image
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Wpływ naturalnych przeciwutleniaczy na trwałość oleju sojowego

    Zawirska-Wojtasiak, Renata
    Samotyja, Urszula
    Francuskiewicz, Anna
  • Monografia
    2016Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznegoclosedaccessclosedaccess

    Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta

    Samotyja, Urszula

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie