Przeglądaj wg Autor "Samotyja, Urszula"
Teraz wyświetlane1 - 5 z 5
Wyników na stronę
Opcje sortowania
- Monografia2020Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów
Samotyja, UrszulaSielicka, MariaKlimczak, Inga - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Current approach towards the role and dietary sources of polyunsaturated fatty acids
Samotyja, UrszulaMałecka, Maria - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005The Poznań University of Economics Publishing House
Food as a source of natural antioxidants: fruit juices
Samotyja, UrszulaSzlachta, Mirosława - Rozdział w monografii2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Soki owocowe i piwo jako źródło związków o właściwościach przeciwutleniających
Szlachta, MirosławaSamotyja, Urszula - Rozdział w monografii2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Wpływ naturalnych przeciwutleniaczy na trwałość oleju sojowego
Zawirska-Wojtasiak, RenataSamotyja, UrszulaFrancuskiewicz, Anna