Przeglądaj wg Autor "Samotyja, Urszula"
Teraz wyświetlane1 - 10 z 10
Wyników na stronę
Opcje sortowania
- Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Antioxidant capacity of fruit juices available on the Polish market
Szlachta, MirosławaSamotyja, UrszulaMałecka, Maria - Monografia2020Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów
Samotyja, UrszulaSielicka, MariaKlimczak, Inga - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Current approach towards the role and dietary sources of polyunsaturated fatty acids
Samotyja, UrszulaMałecka, Maria - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005The Poznań University of Economics Publishing House
Food as a source of natural antioxidants: fruit juices
Samotyja, UrszulaSzlachta, Mirosława - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Influence of fatty acids profile on oxidative stability of lipids
Samotyja, UrszulaMałecka, MariaRudzińska, Magdalena - Redakcja monografii2022Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia
Małecka, MariaSamotyja, Urszula - Rozdział w monografii2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Soki owocowe i piwo jako źródło związków o właściwościach przeciwutleniających
Szlachta, MirosławaSamotyja, Urszula - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Stabilization of soybean oil triacylglycerols with black-currant seeds and rosemary extracts
Samotyja, UrszulaMałecka, MariaKuboszek, Aleksandra - Rozdział w monografii2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Wpływ naturalnych przeciwutleniaczy na trwałość oleju sojowego
Zawirska-Wojtasiak, RenataSamotyja, UrszulaFrancuskiewicz, Anna - Monografia2016Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego
Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta
Samotyja, Urszula