Wpływ marki na odbiór cech sensorycznych produktu (na przykładzie czekolad mlecznych)
dc.contributor.author | Babicz-Zielińska, Ewa | |
dc.contributor.author | Kabacińska, Agnieszka | |
dc.date.accessioned | 2023-11-29T07:24:34Z | |
dc.date.available | 2023-11-29T07:24:34Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.uri | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/5224 | |
dc.language | pl | |
dc.publisher | Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu | |
dc.relation.book | Zarządzanie produktem - teoria, praktyka, perspektywy | |
dc.relation.booklink | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/3860 | |
dc.relation.pages | 570-574 | |
dc.rights | Other | |
dc.title | Wpływ marki na odbiór cech sensorycznych produktu (na przykładzie czekolad mlecznych) | |
dc.type | MonographChapter | |
dspace.entity.type | Publication |
Pliki
Oryginalne pliki
1 - 1 z 1
Ładowanie...
- Nazwa:
- 315989_080_Babicz-Zielińska_Ewa_Kabacińska_Agnieszka.pdf
- Rozmiar:
- 4.01 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
- Opis: