Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia
dc.contributor.editor | Małecka, Maria | |
dc.contributor.editor | Samotyja, Urszula | |
dc.date.accessioned | 2024-01-19T14:26:34Z | |
dc.date.available | 2024-01-19T14:26:34Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.description.physical | 248 | |
dc.identifier.isbn | 9788382111446 | |
dc.identifier.uri | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/7839 | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Poznań | |
dc.publisher | Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu | |
dc.rights | ClosedAccess | |
dc.title | Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia | |
dc.type | MonographEdition | |
dspace.entity.type | Publication |
Pliki
Oryginalne pliki
1 - 1 z 1
Ładowanie...
- Nazwa:
- 268344_T_001_Małecka_Maria_Samotyja_Urszula.pdf
- Rozmiar:
- 15.12 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
- Opis: