Czy podwyższona zawartość mikroflory w środowisku rolniczym stwarza zagrożenie dla pracowników tam zatrudnionych?
dc.contributor.author | Stuper, Kinga | |
dc.date.accessioned | 2023-12-06T17:05:25Z | |
dc.date.available | 2023-12-06T17:05:25Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/6988 | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Poznań | |
dc.publisher | Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu | |
dc.relation.book | Gospodarka - technologia - przedsiębiorstwo | |
dc.relation.booklink | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/6965 | |
dc.relation.pages | 178-187 | |
dc.rights | Other | |
dc.title | Czy podwyższona zawartość mikroflory w środowisku rolniczym stwarza zagrożenie dla pracowników tam zatrudnionych? | |
dc.type | MonographChapter | |
dspace.entity.type | Publication |
Pliki
Oryginalne pliki
1 - 1 z 1
Ładowanie...
- Nazwa:
- 323974_017_Stuper_Kinga.pdf
- Rozmiar:
- 10.42 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
- Opis: