Projektowanie i weryfikacja systemu zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP na przykładzie produkcji herbaty

dc.contributor.authorBromberek, Marcjanna
dc.contributor.authorGawędzka, Joanna
dc.contributor.authorJacewicz, Anna
dc.contributor.authorKantecki, Szymon
dc.contributor.authorTichoniuk, Mariusz
dc.date.accessioned2023-12-07T14:50:26Z
dc.date.available2023-12-07T14:50:26Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/7166
dc.languagepl
dc.publisherWydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
dc.relation.bookInstrumentalne, instytucjonalne i organizacyjne problemy funkcjonowania gospodarki rynkowej
dc.relation.booklinkhttps://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/7142
dc.relation.pages157-168
dc.rightsOther
dc.titleProjektowanie i weryfikacja systemu zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP na przykładzie produkcji herbaty
dc.typeMonographChapter
dspace.entity.typePublication