Projektowanie i weryfikacja systemu zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP na przykładzie produkcji herbaty
dc.contributor.author | Bromberek, Marcjanna | |
dc.contributor.author | Gawędzka, Joanna | |
dc.contributor.author | Jacewicz, Anna | |
dc.contributor.author | Kantecki, Szymon | |
dc.contributor.author | Tichoniuk, Mariusz | |
dc.date.accessioned | 2023-12-07T14:50:26Z | |
dc.date.available | 2023-12-07T14:50:26Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/7166 | |
dc.language | pl | |
dc.publisher | Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu | |
dc.relation.book | Instrumentalne, instytucjonalne i organizacyjne problemy funkcjonowania gospodarki rynkowej | |
dc.relation.booklink | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/7142 | |
dc.relation.pages | 157-168 | |
dc.rights | Other | |
dc.title | Projektowanie i weryfikacja systemu zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP na przykładzie produkcji herbaty | |
dc.type | MonographChapter | |
dspace.entity.type | Publication |
Pliki
Oryginalne pliki
1 - 1 z 1
Ładowanie...
- Nazwa:
- 296372_014_Bromberek_Marcjanna_Gawęcka_Joanna_Jacewicz_Anna_Kantecki_Szymon_Tichoniuk_Mariusz.pdf
- Rozmiar:
- 10.71 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
- Opis: