Koncepcja dostosowania przemysłu spożywczego do wymogów rynku Unii Europejskiej

dc.contributor.authorTyc-Szmil, Karolina
dc.date.accessioned2023-12-01T08:37:41Z
dc.date.available2023-12-01T08:37:41Z
dc.date.issued2001
dc.identifier.urihttps://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/5855
dc.languagepl
dc.pubinfoPoznań
dc.publisherWydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
dc.relation.bookEurologistyka drogą do sukcesu firmy : III Ogólnopolskie Warsztaty Logistyczne : w ramach obchodów 75-lecia Akademii Ekonomicznej w Poznaniu w dniach 2-3 kwietnia 2001 roku
dc.relation.booklinkhttps://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/5816
dc.relation.pages199-204
dc.rightsOther
dc.titleKoncepcja dostosowania przemysłu spożywczego do wymogów rynku Unii Europejskiej
dc.typeMonographChapterConference
dspace.entity.typePublication