Zjawisko neofobii wobec nowych produktów żywnościowych wprowadzanych na rynek

dc.contributor.authorDąbrowska, Agnieszka
dc.contributor.authorBabicz-Zielińska, Ewa
dc.contributor.authorOwczarek, Tomasz
dc.contributor.authorZabrocki, Romuald
dc.date.accessioned2023-11-25T13:46:09Z
dc.date.available2023-11-25T13:46:09Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/3843
dc.languagepl
dc.pubinfoPoznań
dc.publisherWydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
dc.relation.bookZarządzanie produktem – wyzwania przyszłości
dc.relation.booklinkhttps://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/594
dc.relation.pages175-182
dc.rightsOther
dc.titleZjawisko neofobii wobec nowych produktów żywnościowych wprowadzanych na rynek
dc.typeMonographChapter
dspace.entity.typePublication