Soki owocowe i piwo jako źródło związków o właściwościach przeciwutleniających
dc.contributor.author | Szlachta, Mirosława | |
dc.contributor.author | Samotyja, Urszula | |
dc.date.accessioned | 2023-11-29T07:56:37Z | |
dc.date.available | 2023-11-29T07:56:37Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/5243 | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Poznań | |
dc.publisher | Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu | |
dc.relation.book | Żywność bezpieczna dla konsumenta | |
dc.relation.booklink | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/5228 | |
dc.relation.pages | 56-64 | |
dc.rights | Other | |
dc.title | Soki owocowe i piwo jako źródło związków o właściwościach przeciwutleniających | |
dc.type | MonographChapter | |
dspace.entity.type | Publication |
Pliki
Oryginalne pliki
1 - 1 z 1
Ładowanie...
- Nazwa:
- 266204T_008_Szlachta_Mirosława_Samotyja_Urszula.pdf
- Rozmiar:
- 8.83 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
- Opis: