Zmiany w zasobach i strukturze bazy surowcowej przetwórstwa owocowo - warzywnego

dc.contributor.authorPondel, Marek
dc.contributor.authorPondel, Hanna
dc.date.accessioned2023-11-28T07:15:06Z
dc.date.available2023-11-28T07:15:06Z
dc.date.issued1999
dc.identifier.urihttps://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/4492
dc.languagepl
dc.pubinfoPoznań
dc.publisherWydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
dc.relation.bookUwarunkowania konkurencyjności restrukturyzowanych przedsiębiorstw w Europie Środkowo-Wschodniej, Poznań, 13-14 października 1999 r. Cz. 2
dc.relation.booklinkhttps://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/3974
dc.relation.pages300-312
dc.rightsOther
dc.titleZmiany w zasobach i strukturze bazy surowcowej przetwórstwa owocowo - warzywnego
dc.typeMonographChapterConference
dspace.entity.typePublication