Charakterystyka fizykochemiczna koncentratów białek serwatkowych pozyskiwanych w warunkach przemysłowych
dc.contributor.author | Kumider, Jan | |
dc.contributor.author | Walów, Maria | |
dc.date.accessioned | 2023-11-17T12:36:21Z | |
dc.date.available | 2023-11-17T12:36:21Z | |
dc.date.issued | 1993 | |
dc.identifier.uri | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/596 | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Poznań | |
dc.publisher | Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu | |
dc.relation.book | Prace z zakresu towaroznawstwa i chemii | |
dc.relation.booklink | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/593 | |
dc.relation.pages | 5-11 | |
dc.rights | Other | |
dc.title | Charakterystyka fizykochemiczna koncentratów białek serwatkowych pozyskiwanych w warunkach przemysłowych | |
dc.type | MonographChapter | |
dspace.entity.type | Publication |
Pliki
Oryginalne pliki
1 - 1 z 1
Ładowanie...
- Nazwa:
- 215877_003_Kumider_Jan_Walów_Maria.pdf
- Rozmiar:
- 7.45 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
- Opis: