Wpływ naturalnych przeciwutleniaczy na trwałość oleju sojowego
dc.contributor.author | Zawirska-Wojtasiak, Renata | |
dc.contributor.author | Samotyja, Urszula | |
dc.contributor.author | Francuskiewicz, Anna | |
dc.date.accessioned | 2023-11-29T08:03:42Z | |
dc.date.available | 2023-11-29T08:03:42Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/5250 | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Poznań | |
dc.publisher | Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu | |
dc.relation.book | Żywność bezpieczna dla konsumenta | |
dc.relation.booklink | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/5228 | |
dc.relation.pages | 76-85 | |
dc.rights | Other | |
dc.title | Wpływ naturalnych przeciwutleniaczy na trwałość oleju sojowego | |
dc.type | MonographChapter | |
dspace.entity.type | Publication |
Pliki
Oryginalne pliki
1 - 1 z 1
Ładowanie...
- Nazwa:
- 266204T_010_Zawirska-Wojtasiak_Renata_Samotyja_Urszula_Francuskiewicz_Anna.pdf
- Rozmiar:
- 9.49 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
- Opis: