Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Chmielewski, Jarosław"

Teraz wyświetlane1 - 7 z 7
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Blanching and freezing of broccoli: The effect on the content of antioxidant compounds

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Chmielewski, Jarosław
    Pawlak-Lemańska, Katarzyna
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Discrimination of beer flavours by headspace - mass spectrometer artificial nose

    Chmielewski, Jarosław
    Sikorska, Ewa
    Górecki, Tomasz
    Khmelinskii, Igor
    Nowacka, Grażyna
    Sikorski, Marek
    Kozioł, Jacek
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Flavour analysis of edible oils by a sensor-array electronic nose

    Chmielewski, Jarosław
    Sikorska, Ewa
    Górecki, Tomasz
    Khmelinskii, IIgor
    Sikorski, Marek
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Influence of different types of aroma carriers on aroma intensity and consumer preferences of cake

    Pachołek, Bogdan
    Chmielewski, Jarosław
    Poznańska, Maria
    Wichura, Agnieszka
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Objective method of coffee differentation using electronic nose

    Chmielewski, Jarosław
    Bannink, Loeke
    Pawlak-Lemańska, Katarzyna
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    1999The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Quantitative Analysis of Flavonoids and Phenolic Acids Content in Selected Vegetables, Apples and Apple Juices Consumed in Poland

    Chmielewski, Jarosław
    Gidaszewski, Maciej
    Gliszczyńska, Anna
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Steam- and water-cooking of broccoli (Brassica oleracea) results in an incease of carotenoids, a-tocopherol and the antioxidant activity

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Chmielewski, Jarosław
    Tyrakowska, Bożena

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie