Przeglądaj wg Autor "Chmielewski, Jarosław"
Teraz wyświetlane1 - 7 z 7
Wyników na stronę
Opcje sortowania
- Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Blanching and freezing of broccoli: The effect on the content of antioxidant compounds
Gliszczyńska-Świgło, AnnaChmielewski, JarosławPawlak-Lemańska, KatarzynaTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Discrimination of beer flavours by headspace - mass spectrometer artificial nose
Chmielewski, JarosławSikorska, EwaGórecki, TomaszKhmelinskii, IgorNowacka, GrażynaSikorski, MarekKozioł, Jacek - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Flavour analysis of edible oils by a sensor-array electronic nose
Chmielewski, JarosławSikorska, EwaGórecki, TomaszKhmelinskii, IIgorSikorski, Marek - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Influence of different types of aroma carriers on aroma intensity and consumer preferences of cake
Pachołek, BogdanChmielewski, JarosławPoznańska, MariaWichura, Agnieszka - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Objective method of coffee differentation using electronic nose
Chmielewski, JarosławBannink, LoekePawlak-Lemańska, Katarzyna - Rozdział w monografii pokonferencyjnej1999The Poznań University of Economics Publishing House
Quantitative Analysis of Flavonoids and Phenolic Acids Content in Selected Vegetables, Apples and Apple Juices Consumed in Poland
Chmielewski, JarosławGidaszewski, MaciejGliszczyńska, AnnaTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Steam- and water-cooking of broccoli (Brassica oleracea) results in an incease of carotenoids, a-tocopherol and the antioxidant activity
Gliszczyńska-Świgło, AnnaChmielewski, JarosławTyrakowska, Bożena