Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Małecka, Maria"

Teraz wyświetlane1 - 20 z 24
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing House

    Antibacterial properties of extracts of black currant and raspberry seeds

    Pachołek, Bogdan
    Małecka, Maria
    Lampart-Szczapa, Eleonora
    Siger, Aleksander
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Antioxidant activity of black currant, raspberry and tomato seeds extracts in B-carotene-linoleic acid model system

    Pachołek, Bogdan
    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Antioxidant capacity of fruit juices available on the Polish market

    Szlachta, Mirosława
    Samotyja, Urszula
    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii
    image
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Bezpieczeństwo żywności w regulacjach prawnych

    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Current approach towards the role and dietary sources of polyunsaturated fatty acids

    Samotyja, Urszula
    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Effect of health claims on consumers’ choice of fruit juice and yoghurt

    Szlachta, Mirosława
    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Effect of storage on sensory quality of grapefruit juices

    Klimczak, Inga
    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii
    image
    1991Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    From Studies on the Stability and Nutritive Value of Edible Fats and Oils

    Kasperek, Marian
    Leszkiewicz, Barbara
    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Influence of fatty acids profile on oxidative stability of lipids

    Samotyja, Urszula
    Małecka, Maria
    Rudzińska, Magdalena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Influence of matrix on the sensory assessment of selected food aroma

    Pachołek, Bogdan
    Poznańska, Maria
    Małecka, Maria
  • Redakcja monografii
    2022Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniuclosedaccessclosedaccess

    Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia

    Małecka, Maria
    Samotyja, Urszula
  • Rozdział w monografii
    image
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Ocena aktywności przeciwutleniaczy w tłuszczach i w układach modelowych

    Pachołek, Bogdan
    Małecka, Maria
  • Monografia
    2001Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne

    Małecka, Maria
    Pachołek, Bogdan
  • Monografia
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznejotherother

    Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne

    Małecka, Maria
    Pachołek, Bogdan
  • Rozdział w monografii
    image
    1989Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Procesy zachodzące w tłuszczach w czasie przechowywania i obróbki cieplnej

    Kasperek, Marian
    Małecka, Maria
    Leszkiewicz, Barbara
  • Monografia
    1996Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Przeciwutleniające własności wybranych składników nieglicerydowych olejów roślinnych

    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Stabilization of soybean oil triacylglycerols with black-currant seeds and rosemary extracts

    Samotyja, Urszula
    Małecka, Maria
    Kuboszek, Aleksandra
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    1999The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    The Effect of Temperature on Fruit Juices Colour Changes During Storage

    Kalka, Wiesława
    Małecka, Maria
    Gliszczyńska, Anna
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    1999The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Trans Fatty Acids in Selected Biscuits and Toasts

    Małecka, Maria
    Melski, Krzysztof
    Gorzechowska, Oliwia
  • Rozdział w monografii
    image
    1993Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Wpływ skwalenu i kwasu ferulowego na stabilność oksydacyjną oleju rzepakowego

    Małecka, Maria
  • 1 (current)
  • 2

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie