Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Ostasz, Lidia"

Teraz wyświetlane1 - 3 z 3
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing House

    Analysis of fatty acids contained in edible oils used to fry frozen products

    Ostasz, Lidia
    Kondratowicz-Pietruszka, Elżbieta
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Changes of chemical characteristics of rapeseed oil during frying of frozen nsty products Kinetic analysis

    Ostasz, Lidia
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    1999The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Testing Changes in Edipble Qi Quality

    Kondarowicz-Pietruszka, Elżbieta
    Ostasz, Lidia

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie