Badania efektywności wybranych przeciwutleniaczy występujących w produktach spożywczych
dc.contributor.author | Szymusiak, Henryk | |
dc.date.accessioned | 2023-11-17T12:41:59Z | |
dc.date.available | 2023-11-17T12:41:59Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.description.physical | 198 | |
dc.description.series | Prace Habilitacyjne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu | |
dc.description.seriesnumber | 5 | |
dc.identifier.isbn | 83-88760-72-6 | |
dc.identifier.seriesissn | 1642-3119 | |
dc.identifier.uri | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/601 | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Poznań | |
dc.publisher | Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu | |
dc.rights | Other | |
dc.title | Badania efektywności wybranych przeciwutleniaczy występujących w produktach spożywczych | |
dc.type | Monograph | |
dspace.entity.type | Publication |
Pliki
Oryginalne pliki
1 - 1 z 1
Ładowanie...
- Nazwa:
- 265435T_001_Szymusiak_Henryk.pdf
- Rozmiar:
- 167.39 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
- Opis: