Wpływ przechowywania na jakość sensoryczną oraz zawartość kwasu ferulowego i p-winylogwajakolu (PVG) w soku pomarańczowym

dc.contributor.authorKlimczak, Inga
dc.contributor.authorGliszczyńska-Świgło, Anna
dc.date.accessioned2023-11-29T08:12:04Z
dc.date.available2023-11-29T08:12:04Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/5256
dc.languagepl
dc.pubinfoPoznań
dc.publisherWydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
dc.relation.bookŻywność bezpieczna dla konsumenta
dc.relation.booklinkhttps://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/5228
dc.relation.pages94-102
dc.rightsOther
dc.titleWpływ przechowywania na jakość sensoryczną oraz zawartość kwasu ferulowego i p-winylogwajakolu (PVG) w soku pomarańczowym
dc.typeMonographChapter
dspace.entity.typePublication