Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego
dc.contributor.editor | Sobczyński, Andrzej | |
dc.contributor.editor | Zmudziński, Wojciech | |
dc.date.accessioned | 2023-11-15T09:31:54Z | |
dc.date.available | 2023-11-15T09:31:54Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.description.physical | 236 | |
dc.description.series | Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu | |
dc.description.seriesnumber | 183 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7417-167-0 | |
dc.identifier.seriesissn | 1427-1117 | |
dc.identifier.uri | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/85 | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Poznań | |
dc.publisher | Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej | |
dc.rights | Other | |
dc.title | Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego | |
dc.type | MonographEdition | |
dspace.entity.type | Publication |
Pliki
Oryginalne pliki
1 - 1 z 1
Ładowanie...
- Nazwa:
- 266127T_001_Sobczyński_Andrzej__Zmudziński_Wojciech_.pdf
- Rozmiar:
- 194.76 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
- Opis: