Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta
dc.contributor.author | Samotyja, Urszula | |
dc.date.accessioned | 2024-01-24T13:48:27Z | |
dc.date.available | 2024-01-24T13:48:27Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.description.physical | 148 | |
dc.identifier.isbn | 9788374178938 | |
dc.identifier.uri | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/8009 | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Poznań | |
dc.publisher | Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego | |
dc.rights | ClosedAccess | |
dc.title | Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta | |
dc.type | Monograph | |
dspace.entity.type | Publication |
Pliki
Oryginalne pliki
1 - 1 z 1
Ładowanie...
- Nazwa:
- 268210_T_001_Samotyja_Urszula.pdf
- Rozmiar:
- 8.6 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
- Opis: