Przeglądaj wg Autor "Pachołek, Bogdan"
Teraz wyświetlane1 - 12 z 12
Wyników na stronę
Opcje sortowania
- Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Antibacterial properties of extracts of black currant and raspberry seeds
Pachołek, BogdanMałecka, MariaLampart-Szczapa, EleonoraSiger, Aleksander - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Antioxidant activity of black currant, raspberry and tomato seeds extracts in B-carotene-linoleic acid model system
Pachołek, BogdanMałecka, Maria - Rozdział w monografii pokonferencyjnej1999The Poznań University of Economics Publishing House
Consumer Preferences of Chocolate. Cream
Pachołek, BogdanZielnica, Jerzy - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Hazard analysis and critical control points intea production
Pachołek, BogdanTichoniuk, MariuszGawęcka, JoannaBromberek, MarcjannaPanek, Beata - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Influence of different types of aroma carriers on aroma intensity and consumer preferences of cake
Pachołek, BogdanChmielewski, JarosławPoznańska, MariaWichura, Agnieszka - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Influence of matrix on the sensory assessment of selected food aroma
Pachołek, BogdanPoznańska, MariaMałecka, Maria - Rozdział w monografii2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Ocena aktywności przeciwutleniaczy w tłuszczach i w układach modelowych
Pachołek, BogdanMałecka, Maria - Monografia2001Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne
Małecka, MariaPachołek, Bogdan - Monografia2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej
Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne
Małecka, MariaPachołek, Bogdan - Rozdział w monografii pokonferencyjnej1999The Poznań University of Economics Publishing House
The Quantity of Pyrene and Benzo (a) Pyrene Migration from Ground Coffee to the Brew According to the Way in Which Coffee is Percolated
Zielnica, JerzyKumider, JanPachołek, Bogdan - Monografia2009Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Towaroznawstwo żywności
Pachołek, BogdanZmudziński, WojciechPodsiadłowska, Jadwiga - Monografia2013Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego
Towaroznawstwo żywności
Pachołek, BogdanZmudziński, WojciechPodsiadłowska, Jadwiga