Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Pachołek, Bogdan"

Teraz wyświetlane1 - 12 z 12
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing House

    Antibacterial properties of extracts of black currant and raspberry seeds

    Pachołek, Bogdan
    Małecka, Maria
    Lampart-Szczapa, Eleonora
    Siger, Aleksander
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Antioxidant activity of black currant, raspberry and tomato seeds extracts in B-carotene-linoleic acid model system

    Pachołek, Bogdan
    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    1999The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Consumer Preferences of Chocolate. Cream

    Pachołek, Bogdan
    Zielnica, Jerzy
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Hazard analysis and critical control points intea production

    Pachołek, Bogdan
    Tichoniuk, Mariusz
    Gawęcka, Joanna
    Bromberek, Marcjanna
    Panek, Beata
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Influence of different types of aroma carriers on aroma intensity and consumer preferences of cake

    Pachołek, Bogdan
    Chmielewski, Jarosław
    Poznańska, Maria
    Wichura, Agnieszka
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Influence of matrix on the sensory assessment of selected food aroma

    Pachołek, Bogdan
    Poznańska, Maria
    Małecka, Maria
  • Rozdział w monografii
    image
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Ocena aktywności przeciwutleniaczy w tłuszczach i w układach modelowych

    Pachołek, Bogdan
    Małecka, Maria
  • Monografia
    2001Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne

    Małecka, Maria
    Pachołek, Bogdan
  • Monografia
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznejotherother

    Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne

    Małecka, Maria
    Pachołek, Bogdan
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    1999The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    The Quantity of Pyrene and Benzo (a) Pyrene Migration from Ground Coffee to the Brew According to the Way in Which Coffee is Percolated

    Zielnica, Jerzy
    Kumider, Jan
    Pachołek, Bogdan
  • Monografia
    2009Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniuotherother

    Towaroznawstwo żywności

    Pachołek, Bogdan
    Zmudziński, Wojciech
    Podsiadłowska, Jadwiga
  • Monografia
    2013Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznegolimitedaccesslimitedaccess

    Towaroznawstwo żywności

    Pachołek, Bogdan
    Zmudziński, Wojciech
    Podsiadłowska, Jadwiga

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie