Przeglądaj wg Autor "Tyrakowska, Bożena"
Teraz wyświetlane1 - 12 z 12
Wyników na stronę
Opcje sortowania
- Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Antioxidant activity of commercial vegetable juices
Pawlak-Lemańska, KatarzynaTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Blanching and freezing of broccoli: The effect on the content of antioxidant compounds
Gliszczyńska-Świgło, AnnaChmielewski, JarosławPawlak-Lemańska, KatarzynaTyrakowska, Bożena - Monografia2000Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Ćwiczenia z analizy instrumentalnej : zadania
Gliszczyńska-Świgło, AnnaSikorska, EwaTyrakowska, Bożena - Monografia2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Ćwiczenia z analizy instrumentalnej : zadania
Gliszczyńska - Świgło, AnnaSikorska, EwaTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Domestic processing of broccoli (Brassica oleracea): the effect on polyphenol and vitamin c contents, and antioxidant activity
Gliszczyńska-Świgło, AnnaPawlak-Lemańska, KatarzynaBorkowski, TomaszTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej1999The Poznań University of Economics Publishing House
Flavonoids as Color-Stabilizersof Anthocyanins
Szymusiak, HenrykOszmiański, JanTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Metabolism of dietary anthocyanins
Muzolf, MałgorzataTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej1999The Poznań University of Economics Publishing House
On-Line Combined Use of LC/NMR and GIAO ”C NMR Spectra to Identify Glucolysed Flavonoids in Plant Materials
Szymusiak, HenrykLemańska, KatarzynaTyrakowska, BożenaZieliński, Ryszard - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2002The Poznań University of Economics Publishing House
Professor Jacek Kozioł — half a century of research in the field of commodity science
Tyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej1999The Poznań University of Economics Publishing House
Quantitative Analysis of Flavonoids and Phenolic Acids Content in Selected Vegetables, Apples and Apple Juices Consumed in Poland
Chmielewski, JarosławGidaszewski, MaciejGliszczyńska, AnnaTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Steam- and water-cooking of broccoli (Brassica oleracea) results in an incease of carotenoids, a-tocopherol and the antioxidant activity
Gliszczyńska-Świgło, AnnaChmielewski, JarosławTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
The effect of domestic processing on glucosinolate content in broccoli (Brassica oleracea)
Gliszczyńska-Świgło, AnnaCiska, EwaTyrakowska, Bożena