Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Tyrakowska, Bożena"

Teraz wyświetlane1 - 12 z 12
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing House

    Antioxidant activity of commercial vegetable juices

    Pawlak-Lemańska, Katarzyna
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Blanching and freezing of broccoli: The effect on the content of antioxidant compounds

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Chmielewski, Jarosław
    Pawlak-Lemańska, Katarzyna
    Tyrakowska, Bożena
  • Monografia
    2000Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Ćwiczenia z analizy instrumentalnej : zadania

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Sikorska, Ewa
    Tyrakowska, Bożena
  • Monografia
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Ćwiczenia z analizy instrumentalnej : zadania

    Gliszczyńska - Świgło, Anna
    Sikorska, Ewa
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Domestic processing of broccoli (Brassica oleracea): the effect on polyphenol and vitamin c contents, and antioxidant activity

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Pawlak-Lemańska, Katarzyna
    Borkowski, Tomasz
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    1999The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Flavonoids as Color-Stabilizersof Anthocyanins

    Szymusiak, Henryk
    Oszmiański, Jan
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Metabolism of dietary anthocyanins

    Muzolf, Małgorzata
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    1999The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    On-Line Combined Use of LC/NMR and GIAO ”C NMR Spectra to Identify Glucolysed Flavonoids in Plant Materials

    Szymusiak, Henryk
    Lemańska, Katarzyna
    Tyrakowska, Bożena
    Zieliński, Ryszard
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2002The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Professor Jacek Kozioł — half a century of research in the field of commodity science

    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    1999The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Quantitative Analysis of Flavonoids and Phenolic Acids Content in Selected Vegetables, Apples and Apple Juices Consumed in Poland

    Chmielewski, Jarosław
    Gidaszewski, Maciej
    Gliszczyńska, Anna
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Steam- and water-cooking of broccoli (Brassica oleracea) results in an incease of carotenoids, a-tocopherol and the antioxidant activity

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Chmielewski, Jarosław
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    The effect of domestic processing on glucosinolate content in broccoli (Brassica oleracea)

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Ciska, Ewa
    Tyrakowska, Bożena

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie