Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne

dc.contributor.authorMałecka, Maria
dc.contributor.authorPachołek, Bogdan
dc.date.accessioned2023-11-17T07:17:43Z
dc.date.available2023-11-17T07:17:43Z
dc.date.issued2001
dc.description.physical243
dc.description.seriesMateriały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
dc.description.seriesnumber87
dc.identifier.isbn83-88222-85-6
dc.identifier.seriesissn1427-1117
dc.identifier.urihttps://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/419
dc.languagepl
dc.pubinfoPoznań
dc.publisherWydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
dc.rightsOther
dc.titleOcena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne
dc.typeMonograph
dspace.entity.typePublication