Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych
dc.contributor.editor | Małecka, Maria | |
dc.date.accessioned | 2023-11-15T18:13:07Z | |
dc.date.available | 2023-11-15T18:13:07Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.description.additional | Autorzy: Marian Kasperek, Inga Klimczak, Maria Małecka, Bogdan Pacholek, Urszula Samotyja | |
dc.description.physical | 179 | |
dc.description.series | Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu | |
dc.description.seriesnumber | 196 | |
dc.description.volume | 2 popr. | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7417-216-5 | |
dc.identifier.seriesissn | 1427-111 | |
dc.identifier.uri | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/177 | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Poznań | |
dc.publisher | Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu | |
dc.rights | Other | |
dc.title | Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych | |
dc.type | MonographEdition | |
dspace.entity.type | Publication |
Pliki
Oryginalne pliki
1 - 1 z 1
Ładowanie...
- Nazwa:
- 266234T_001_Małecka_Maria.pdf
- Rozmiar:
- 153.79 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
- Opis: