Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych

dc.contributor.editorMałecka, Maria
dc.date.accessioned2023-11-15T18:13:07Z
dc.date.available2023-11-15T18:13:07Z
dc.date.issued2006
dc.description.additionalAutorzy: Marian Kasperek, Inga Klimczak, Maria Małecka, Bogdan Pacholek, Urszula Samotyja
dc.description.physical179
dc.description.seriesMateriały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
dc.description.seriesnumber196
dc.description.volume2 popr.
dc.identifier.isbn978-83-7417-216-5
dc.identifier.seriesissn1427-111
dc.identifier.urihttps://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/177
dc.languagepl
dc.pubinfoPoznań
dc.publisherWydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
dc.rightsOther
dc.titleWybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych
dc.typeMonographEdition
dspace.entity.typePublication