Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne
dc.contributor.author | Małecka, Maria | |
dc.contributor.author | Pachołek, Bogdan | |
dc.date.accessioned | 2023-11-15T08:04:06Z | |
dc.date.available | 2023-11-15T08:04:06Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.description.physical | 238 | |
dc.description.series | Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu | |
dc.description.seriesnumber | 182 | |
dc.description.volume | 2 popr. | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7417-166-3 | |
dc.identifier.seriesissn | 1427-1117 | |
dc.identifier.uri | https://ruep.ue.poznan.pl/handle/item/72 | |
dc.language | pl | |
dc.pubinfo | Poznań | |
dc.publisher | Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej | |
dc.rights | Other | |
dc.title | Ocena jakości wybranych produktów spożywczych i wody : ziarno i przetwory zbożowe, pieczywo, wyroby przemysłu fermentacyjnego, tłuszcze jadalne | |
dc.type | Monograph | |
dspace.entity.type | Publication |
Pliki
Oryginalne pliki
1 - 1 z 1
Ładowanie...
- Nazwa:
- 266119T_001_Małecka_Maria_Pachołek_Bogdan.pdf
- Rozmiar:
- 225.32 MB
- Format:
- Adobe Portable Document Format
- Opis: