Przeglądaj wg Autor "Gliszczyńska-Świgło, Anna"
Teraz wyświetlane1 - 16 z 16
Wyników na stronę
Opcje sortowania
- Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Blanching and freezing of broccoli: The effect on the content of antioxidant compounds
Gliszczyńska-Świgło, AnnaChmielewski, JarosławPawlak-Lemańska, KatarzynaTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Contribution of vitamin E and phenolics to the total antioxidant capacity of plant oils
Gliszczyńska-Świgło, Anna - Monografia2000Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Ćwiczenia z analizy instrumentalnej : zadania
Gliszczyńska-Świgło, AnnaSikorska, EwaTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Domestic processing of broccoli (Brassica oleracea): the effect on polyphenol and vitamin c contents, and antioxidant activity
Gliszczyńska-Świgło, AnnaPawlak-Lemańska, KatarzynaBorkowski, TomaszTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Front face fluorescence of vegetable oils
Sikorska, EwaGliszczyńska-Świgło, AnnaKhmelinskii, Igor V.Kalarus, KarolinaNowacka, Grażyna - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Green chemistry approach to food analysis. Determination of riboflavin in beer
Sikorska, EwaGliszczyńska-Świgło, AnnaInsińska-Rak, MałgorzataKhmelinskii, Igor V.Sikorski, Marek - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Health benefits of folate intake
Muzolf, MałgorzataGliszczyńska-Świgło, Anna - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Interaction between selected flavonoids and thiamine measured by free radical scavanging activity
Gliszczyńska-Świgło, AnnaBorkowski, Tomasz - Monografia2002Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Materiały do ćwiczeń z biochemii
Filipiak, MarianGliszczyńska-Świgło, AnnaKrauze, Jerzy - Monografia1999Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Materiały do ćwiczeń z biochemii / Marian Filipiak, Anna Gliszczyńska
Filipiak, MarianGliszczyńska-Świgło, AnnaKrauze, Jerzy - Rozdział w monografii2011Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Publikacje w czasopismach z "listy filadelfijskiej" - międzynarodowy zasięg badań naukowych
Gliszczyńska-Świgło, Anna - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2007The Poznań University of Economics Publishing House
Radical scavenging activity of red beet betalains
Gliszczyńska-Świgło, AnnaSzymusiak, Henryk - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
Steam- and water-cooking of broccoli (Brassica oleracea) results in an incease of carotenoids, a-tocopherol and the antioxidant activity
Gliszczyńska-Świgło, AnnaChmielewski, JarosławTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii pokonferencyjnej2005Poznań University of Economics Publishing House
The effect of domestic processing on glucosinolate content in broccoli (Brassica oleracea)
Gliszczyńska-Świgło, AnnaCiska, EwaTyrakowska, Bożena - Rozdział w monografii2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Wpływ przechowywania na jakość sensoryczną oraz zawartość kwasu ferulowego i p-winylogwajakolu (PVG) w soku pomarańczowym
Klimczak, IngaGliszczyńska-Świgło, Anna - Redakcja monografii2016Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wybrane instrumentalne metody analizy wyrobów i procesów : materiały do ćwiczeń
Gliszczyńska-Świgło, AnnaSikorska, Ewa