Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
Logo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytoriumLogo repozytorium
  • Zbiory i kolekcje
  • Przeglądaj według
  • ENPL
    AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
    • Zaloguj
ENPL
AAAWysoki kontrastWysoki kontrast
  • Zaloguj
  1. Strona główna
  2. Przeglądaj wg autorów

Przeglądaj wg Autor "Gliszczyńska-Świgło, Anna"

Teraz wyświetlane1 - 16 z 16
Wyników na stronę
Opcje sortowania
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Blanching and freezing of broccoli: The effect on the content of antioxidant compounds

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Chmielewski, Jarosław
    Pawlak-Lemańska, Katarzyna
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Contribution of vitamin E and phenolics to the total antioxidant capacity of plant oils

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
  • Monografia
    2000Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Ćwiczenia z analizy instrumentalnej : zadania

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Sikorska, Ewa
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Domestic processing of broccoli (Brassica oleracea): the effect on polyphenol and vitamin c contents, and antioxidant activity

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Pawlak-Lemańska, Katarzyna
    Borkowski, Tomasz
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Front face fluorescence of vegetable oils

    Sikorska, Ewa
    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Khmelinskii, Igor V.
    Kalarus, Karolina
    Nowacka, Grażyna
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Green chemistry approach to food analysis. Determination of riboflavin in beer

    Sikorska, Ewa
    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Insińska-Rak, Małgorzata
    Khmelinskii, Igor V.
    Sikorski, Marek
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Health benefits of folate intake

    Muzolf, Małgorzata
    Gliszczyńska-Świgło, Anna
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Interaction between selected flavonoids and thiamine measured by free radical scavanging activity

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Borkowski, Tomasz
  • Monografia
    2002Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Materiały do ćwiczeń z biochemii

    Filipiak, Marian
    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Krauze, Jerzy
  • Monografia
    1999Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Materiały do ćwiczeń z biochemii / Marian Filipiak, Anna Gliszczyńska

    Filipiak, Marian
    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Krauze, Jerzy
  • Rozdział w monografii
    2011Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniuotherother

    Publikacje w czasopismach z "listy filadelfijskiej" - międzynarodowy zasięg badań naukowych

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2007The Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Radical scavenging activity of red beet betalains

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Szymusiak, Henryk
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    Steam- and water-cooking of broccoli (Brassica oleracea) results in an incease of carotenoids, a-tocopherol and the antioxidant activity

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Chmielewski, Jarosław
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii pokonferencyjnej
    2005Poznań University of Economics Publishing Houseotherother

    The effect of domestic processing on glucosinolate content in broccoli (Brassica oleracea)

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Ciska, Ewa
    Tyrakowska, Bożena
  • Rozdział w monografii
    image
    2006Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniuotherother

    Wpływ przechowywania na jakość sensoryczną oraz zawartość kwasu ferulowego i p-winylogwajakolu (PVG) w soku pomarańczowym

    Klimczak, Inga
    Gliszczyńska-Świgło, Anna
  • Redakcja monografii
    2016Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniuclosedaccessclosedaccess

    Wybrane instrumentalne metody analizy wyrobów i procesów : materiały do ćwiczeń

    Gliszczyńska-Świgło, Anna
    Sikorska, Ewa

Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego W Poznaniu

  • O RUEP
  • Pomoc
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Cookies

Copyright 2023 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

DSpace Software dostarcza PCG Academia

Fundusze Europejskie